Салат з маринованими грибами, зеленим горошком та болгарським перцем

Салат с маринованными грибами и зелёным горошком

Цей легкий і свіжий салат із маринованими грибами та зеленим горошком ідеально підійде як для повсякденної вечері, так і для святкового столу. Він поєднує в собі пікантність грибів, ніжність яєць та хрумкий смак болгарського перцю. Готується швидко і просто, а завдяки поєднанню сметани та майонезу, салат набуває м’якого та насиченого смаку.

Інгредієнти:

  • Мариновані гриби – 550 г
  • Зелений горошок – 1 баночка
  • Варені яйця – 2 шт.
  • Майонез – 35 мл
  • Сметана – 35 мл
  • Болгарський перець – 1 прим.

Приготування:

  1. Підготуйте інгредієнти :
    • Наріжте мариновані гриби великими скибочками.
    • Очищені варені яйця наріжте дрібними шматочками.
    • Промийте болгарський перець, видаліть плодоніжку із насінням, наріжте перець кільцями.
  2. Приготуйте заправку :
    • Змішайте сметану із майонезом до однорідної маси.
  3. Змішайте салат :
    • З’єднайте скибочки грибів, яйця та зелений горошок. Додайте заправку та добре перемішайте.
  4. Оформіть та подайте :
    • Викладіть салат на блюдо та прикрасьте кільцями болгарського перцю перед подачею.