Цей легкий і свіжий салат із маринованими грибами та зеленим горошком ідеально підійде як для повсякденної вечері, так і для святкового столу. Він поєднує в собі пікантність грибів, ніжність яєць та хрумкий смак болгарського перцю. Готується швидко і просто, а завдяки поєднанню сметани та майонезу, салат набуває м’якого та насиченого смаку.
Інгредієнти:
- Мариновані гриби – 550 г
- Зелений горошок – 1 баночка
- Варені яйця – 2 шт.
- Майонез – 35 мл
- Сметана – 35 мл
- Болгарський перець – 1 прим.
Приготування:
- Підготуйте інгредієнти :
- Наріжте мариновані гриби великими скибочками.
- Очищені варені яйця наріжте дрібними шматочками.
- Промийте болгарський перець, видаліть плодоніжку із насінням, наріжте перець кільцями.
- Приготуйте заправку :
- Змішайте сметану із майонезом до однорідної маси.
- Змішайте салат :
- З’єднайте скибочки грибів, яйця та зелений горошок. Додайте заправку та добре перемішайте.
- Оформіть та подайте :
- Викладіть салат на блюдо та прикрасьте кільцями болгарського перцю перед подачею.