Джерело: telegraf.com.ua
Бюджетніше та простіше рецепту ви не знайдете
Тепла пора року — чудовий період, щоб поласувати улюбленими десертами. Серед них, звичайно, морозиво.
Разом із Shuba розповімо, як готують шоколадне морозиво у Британії. Британські кулінари витрачають на нього всього 15 хвилин часу (не враховуючи часу заморозки) і обходяться всього п’ятьма інгредієнтами. В результаті у вас вийде велика порція улюбленої насолоди, яку можна за бажанням доповнити шматочками фруктів, ягодами, подрібненими вафлями або горіхами
Як приготувати домашнє шоколадне морозиво.
Інгредієнти:
- 60 г какао-порошку;
- 1 банка згущеного молока;
- 500 мл жирних вершків;
- ч. л. солі;
- 100 г темного шоколаду, крупно нарізаного.
Спосіб приготування:
- Какао-порошок відправляємо на каструлю зі 100 мл води. Ставимо на вогонь і помішуючи, тримаємо до повного розчинення.
- Підготовлене какао відправляємо у велику миску. Туди ж додаємо згущене молоко, вершки та дрібку солі. Збиваємо все до однорідного стану за допомогою міксера.
- В отриману масу додаємо більшу частину шоколаду і переливаємо у велику ємність. Посипаємо морозиво залишками шоколаду та відправляємо у морозилку на 5-6 годин.
- Даємо готовому морозиві настоятися за кімнатної температури протягом 10-15 хвилин і розкладаємо по креманках.
Раніше ми розповідали, як приготувати ресторанний десерт із полуницею без випічки. Ви приготуєте його за лічені хвилини.
Джерело: telegraf.com.ua