Новина оновлена 13 травня 2024, 14:15
Завдяки ананасам смак салату дуже збалансований
Ми ділились рецептом ситної закуски на святковий стіл. Тепер пропонуємо приготувати легкий та свіжий салат “Шанхай”. Ця закуска з курячим м’ясом та ананасами завдяки останнім виходить дуже смачною.
Цей салат — чудовий вибір для тих, хто шукає легку та смачну страву. Він готується з доступних інгредієнтів, а завдяки курячому м’ясу та ананасам має приємний пікантний смак. Рецептом поділились на порталі “Школа Життя”.
Інгредієнти:
- 1/2 пекінської капусти
- 300 г курячого філе
- 250 г консервованих ананасів
- 250 г консервованої кукурудзи
- 200 г маринованих печериць
- 50 г оливок (за бажанням)
- сіль, перець, майонез
Спосіб приготування:
- Куряче філе відваріть у підсоленій воді з додаванням спецій до готовності. Остудіть і наріжте кубиками.
- Пекінську капусту наріжте тонкою соломкою. Оливки (якщо використовуєте) наріжте кільцями. Їх також можна замінити маринованими огірками.
- Ананаси наріжте кубиками. Печериці, якщо вони великі, наріжте шматочками.
- З’єднайте всі інгредієнти в мисці, заправте майонезом і додайте сіль і перець. Добре перемішайте салат і поставте в холодильник на 30 хвилин, щоб він настоявся.
Після цього легкий смачний салат можна подавати. Також ми розповідали, як смачно замаринувати рибку.