Модний салат “Шанхай”: завдяки секретному інгредієнту він стане зіркою застілля

70f1d21d332cf1f0a504a7950ae25a69

Новина оновлена 13 травня 2024, 14:15

Завдяки ананасам смак салату дуже збалансований

Ми ділились рецептом ситної закуски на святковий стіл. Тепер пропонуємо приготувати легкий та свіжий салат “Шанхай”. Ця закуска з курячим м’ясом та ананасами завдяки останнім виходить дуже смачною.

Цей салат — чудовий вибір для тих, хто шукає легку та смачну страву. Він готується з доступних інгредієнтів, а завдяки курячому м’ясу та ананасам має приємний пікантний смак. Рецептом поділились на порталі “Школа Життя”.

Інгредієнти:

  • 1/2 пекінської капусти
  • 300 г курячого філе
  • 250 г консервованих ананасів
  • 250 г консервованої кукурудзи
  • 200 г маринованих печериць
  • 50 г оливок (за бажанням)
  • сіль, перець, майонез

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відваріть у підсоленій воді з додаванням спецій до готовності. Остудіть і наріжте кубиками.
  2. Пекінську капусту наріжте тонкою соломкою. Оливки (якщо використовуєте) наріжте кільцями. Їх також можна замінити маринованими огірками.
  3. Ананаси наріжте кубиками. Печериці, якщо вони великі, наріжте шматочками.
  4. З’єднайте всі інгредієнти в мисці, заправте майонезом і додайте сіль і перець. Добре перемішайте салат і поставте в холодильник на 30 хвилин, щоб він настоявся.

Після цього легкий смачний салат можна подавати. Також ми розповідали, як смачно замаринувати рибку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *