Модні кольори та форми нігтів у 2024 році

Тенденції манікюру 2024

Останніми роками манікюр став обов’язковим атрибутом жіночого образу. Навіть строгий діловий дрес-код не тільки дозволяє акуратний, непомітний манікюр, а й зобов’язує до такого. Мода щороку вносить свої корективи до цієї деталі жіночого туалету.

Нинішнього року актуальна природна жіноча краса. Довгі химерні нігті – це вчорашній день. Сьогодні красивим манікюром вважається практична коротка довжина не більше 0,5 см. Форма нігтів може бути овальною, м’яким квадратом або мигдалеподібною.

Колірна гама манікюру цього сезону

Тенденції манікюру 2024

Серед модних кольорів манікюру виділяються дещо особливо актуальні. Вони надають нігтям стильного та сучасного вигляду:

  • Світло рожевий
  • Кремовий
  • Білий
  • Синій
  • Зелений

Модною тенденцією є матовий лак. На відміну від глянсового, він вимагає ідеального догляду за нігтями, тому що на його фоні буде видно навіть найменші похибки. Незважаючи на це, матовий лак набирає все більшої популярності серед модниць. Глянцевий лак теж зберігає свої позиції, але все ж таки поступається матовому.

Ще однією родзинкою цього року є лак із пісковим ефектом. Наносити його потрібно поверх глянцевого лаку. Виглядає такий манікюр свіжо і красиво.

Усі улюблений французький манікюр залишився на хвилі моди, але трохи модифікувався. Тепер кінчики нігтів потрібно закруглювати. Колірне рішення може бути наступним: бузковий верх/білий кінчик, кава з молоком – верх/блідо-блакитний – кінчик. Можна обіграти френч і так: на всіх пальчиках кава з молоком – верх, а нижня частина фарбується на кожному пальчику різним кольором. Це буде виглядати дуже по-весняному.

Тенденції манікюру 2024

Інші тенденції весни-літа:

  • Градієнтний манікюр: один колір плавно перетворюється на інший, зі світлого в темний чи навпаки. Можливе поєднання до семи кольорів, які гладко поєднуються і гармонують один з одним.
  • Космічний манікюр: його можна зробити як у салоні, так і в домашніх умовах за допомогою голографічного лаку. Виглядає неймовірно, коли на темно-синьому, майже чорному тлі мерехтять відблиски маленьких зірочок.
  • 3D манікюр: робиться за допомогою дрібного бісеру, паєток, бусинок, навіть перлів. Все, що створює обсяг, використовується для створення цього виду манікюру.

Метри індустрії краси задали таку гарну моду цього року, і кожна модниця може вибрати щось до душі.