Дизайн нігтів «Сльоза єдинорога»

маникюр слеза единорога

Цей модний манікюр виконується експрес-методом та має масу інших назв. Манікюр сльози єдинорога майстра можуть також називати: «Рідким металом»«Плавленим золотом»«Ртуттю»«Краплею роси»«Оловом» . Зазвичай назва визначає колір покриття.

Найпростіший варіант манікюру – блискуча крапелька хитромудрої конфігурації. Інша крапелька може трохи розтектися по нігтьовій поверхні. У цьому випадку манікюр краще називати «Рідким металом» .

слеза единорога

Для створення манікюру сльози єдинорога на гель-лаку необхідно мати фольгу для лиття. Манікюр виконується у кілька етапів:

  1. Попередня підготовка нігтьових пластин до покриття гель-лаком: забирається кутикула, а також натуральний глянець за допомогою бафа. Потім нігтьова поверхня знежирюється та покривається базою, яка полімеризується під лампою.
  2. На другому етапі на нігті пошарово наноситься гель-лак . Кількість шарів може бути два або три, залежно від густини покриття. Нігті потім покриваються матовим топом і сушаться в лампі.
  3. Четвертий етап – малювання краплі довільної форми та розміру пензликом, використовуючи густу базу або каучуковий топ. Поки крапля не висохла, на неї укладається фрагмент фольги, розмір якого має перевищувати розмір краплі.
  4. На фінішному етапі фольга видаляється, а крапля покривається глянцевим топом збільшення обсягу і блиску. Для посилення ефекту можна нанести два шари топу.

Порада: Якщо крапля чіпляється за одяг, можна нанести на нього матовий топ. Якщо фольга лягла нерівномірно, порожні зони покриваються липким топом і накладається знову фольга.

слезы единорога