Чому варто обрати біоідентичні пелети для гормональної терапії?

пелети для гормональної терапії

Мрії про одну пігулку, що покращує самопочуття, налагоджує апетит, допомагає боротися із зайвою вагою стали реальністю сьогодення. Великий потенціал і широкий спектр дії виробники біоідентичних пелет заклали в маленьку гранулу, що містить лікарську речовину й позитивно впливає на стан здоров’я пацієнтів. 

Що це і як працює чип молодості й здоров’я?

Невеликі за розміром імпланти, що мають вигляд маленьких циліндрів, упаковані в прозору герметичну колбу, всередині якої знаходяться певні гормональні комплекси — це і є первинний вигляд біоідентичної пелети. Вона нагадує зерно рису і не містить у своєму складі штучно синтезованих речовин: лише 99,9% рослинного екстракту та 0,1% стабілізатора. У клініці LaserOne спеціалісти імплантують гормональні пелети підшкірно, завдяки чому після встановлення можна повністю забути про їх наявність у тілі. На сайті клініки за посиланням https://laserone.com.ua/uk/bioidentical_pellets/ можна детально ознайомитися з ходом проведення процедури. 

Переваги гормональної терапії пелетами

Замісна гормональна терапія широко застосовується для пацієнтів у всьому світі. Традиційно для її проведення лікарі можуть використовувати медикаментозне лікування пігулками, інʼєкції, пластирі та гелі. Безпечні мікрогранули з натуральної сировини почали застосовувати відносно недавно, але їх переваги доволі відчутні для організму людини, а плюси використання — очевидні. 

В чому їх унікальність, практичність та особливість?

  1. Біоідентична пелета має найдовшу тривалість дії після імплантації — до 6 місяців.
  2. Ефективність проявляється від дня введення під шкіру до моменту повного розсмоктування в організмі з накопичувальним ефектом.
  3. Практично немає побічних ефектів.
  4. Комфортні інтервали імплантації — 1 раз на 4-6 місяців, у той час, як пігулки необхідно приймати щодня.
  5. Найбезпечніший серед гормональних препаратів.
  6. Не впливає на печінку, не викликає алергії та можливих порушень функціональних систем організму.
  7. Підбір біоідентичних пелетів для кожного пацієнта відбувається з урахуванням індивідуальних особливостей організму та побажань до покращення стану здоров’я: для енергійності, високої розумової діяльності, підвищення продуктивності, схуднення або ж нормалізації апетиту, відновлення репродуктивних функцій.
  8. Гормональні пелети не мають зворотного ефекту, як пігулки. Якщо є запит схуднути від імплантації мікрогранули — пацієнт худне, а не навпаки.
  9. Кінцеві результати контрольовані й передбачувані.
image

Замість десятків пігулок, вітамінів і біологічно активних домішок, що ледве поміщаються в долоню перед вживанням, варто звернути увагу на можливості гормональної терапії пелетами, що вже довели свою ефективність і користь для здоров’я!

Увага! Важливо пам’ятати, що перед початком будь-якої терапії, зокрема гормональної, необхідно проконсультуватися з лікарем. Біоідентичні пелети можуть мати індивідуальні протипоказання та потребують професійного підбору та контролю спеціаліста. Неправильне застосування може призвести до небажаних наслідків для здоров’я.

Джерело: https://laserone.com.ua/