Джерело: telegraf.com.ua
Усі нарізали, змішали та відправили маринуватися
Важко уявити пікнік без соковитих, ароматних шашличків. Однак не тільки м’ясом ми любимо ласувати на природі — різноманітні закуски розлітаються на ура.
Саме тому ми разом із “1 хвилина” пропонуємо приготувати малосольні овочі. З основних інгредієнтів вам знадобиться лише огірки та помідори. Готувати ми їх будемо у пакеті, тому запасіться і ними теж. Ця страва швидко готується, виходять пряними, смачними та ароматними, та й їх зручно брати із собою на природу.
Як приготувати мариновані овочі в пакеті
Інгредієнти:
- огірки – 700 г;
- помідори – 500 г;
- часник – 3 зубчики;
- кріп – пучок;
- олія – 4 ст. л;
- оцет – 1 ст. л;
- цукор – 1 ч. л;
- чорний перець – 0,5 ч. л;
- перець чилі – 0,5 ч. л;
- сіль — 1 ч.л без гірки.
Спосіб приготування:
- Огірки миємо, сушимо, відрізаємо хвостики та нарізаємо маленькими шматочками. Помідори нарізаємо великими часточками та відправляємо до огірків. Часник дрібно нарізаємо чи пропускаємо через прес, дрібно нарізаємо кріп.
- Підготовлені продукти перекладаємо у спеціальний пакет чи рукав для запікання. Туди ж відправляємо сіль, перець, цукор, оцет та олію.
- Пакет закриваємо та ретельно перемішуємо. Якщо є час, можна відправити їх на 2 години в холодильник.
Закуску можна подавати відразу також до курячих стегенець. Вийде неймовірно смачно.
Джерело: telegraf.com.ua