Колонний вентилятор як альтернатива класичним кондиціонерам

колонний вентилятор

Класичні кондиціонери працюють не скрізь, тому варто подумати про варіанти, які можна як альтернативу. Колонний вентилятор, безумовно, заслуговує на таку назву, тому саме час вивчити його потенціал і подивитися, що може запропонувати ця модель.

Що таке колонний вентилятор?

Колонний вентилятор часто описується як сучасний електричний вентилятор. Однак, незважаючи на те, що обидва пристрої виконують схожі функції, при найближчому розгляді важко знайти між ними подібність. У колонному виконанні вентилятор привертає увагу перш за все своєю витонченою формою. Його елегантність важко недооцінити, але не можна не відзначити, що це модель, яку можна розмістити будь-де. Перевагою колонного вентилятора є відсутність пропелера, характерного для старих версій, тому такий пристрій набагато безпечніше, особливо якщо поруч часто знаходяться домашні тварини і діти.

колонний вентилятор

Види колонних вентиляторів

Наявні сьогодні у продажу колонні вентилятори можна поділити на кілька груп. Найбільш популярними є моделі для підлоги – великі стоячі вентилятори значної потужності, які можуть досягати метрової висоти. Якщо ж покупця цікавить компактніший пристрій, який провітрюватиме лише частину приміщення, то він легко знайде привабливий з його точки зору колонний настільний вентилятор. Така модель не займає багато місця, при цьому ефективна та значно підвищує комфорт роботи.

Чому варто купити колонний вентилятор?

Незважаючи на те, що колонний вентилятор коштує дорожче за класичні моделі такого типу, існує ряд вагомих аргументів на користь його придбання. Найбільш важливим є той, який пов’язаний з ефективністю. Колонний варіант вентилятора не тільки генерує більше повітря, а й охолоджує приміщення набагато швидше, ніж його класичний аналог. При цьому він є більш безпечним варіантом, ніж звичайний електричний вентилятор. Він має міцну основу, стійку до перекидання, а приховані під корпусом ротори знижують ймовірність його випадкового пошкодження.

колонний вентилятор

Список параметрів при виборі колонного вентилятора:

  1. Потужність приладу : Від потужності залежить ефективність охолодження.
  2. Налаштування роботи : Можливість налаштування під індивідуальні потреби користувача.
  3. Рівень шуму : Тиха робота вентилятора підвищує комфорт використання.

При виборі колонного вентилятора варто звернути увагу хоча б на кілька параметрів. Ступінь задоволеності покупкою залежить насамперед від відповідної потужності приладу. Проте важливим є можливість налаштування його роботи під індивідуальні потреби користувача. Слід також пам’ятати, що постійна робота вентилятора може стомлювати, тому що він працює, тим краще.