Представники яких професій найкращі коханці?

частота інтимного життя

Є багато факторів, що впливають на частоту любовного життя. На думку фахівців, до них належать, наприклад, стрес, прийом деяких ліків, гормональні зміни чи рівень фізичної активності. Вік чи стан здоров’я також можуть відігравати фундаментальну роль.

Наявність чи відсутність бажання сексу також залежить від фінансового доходу партнера. На думку британських експертів з Ньюкаслського університету, чим впевненіший і успішніший чоловік, тим частіше його партнерка виявляє кохання.

Цікаве дослідження нещодавно провела шведська компанія Lelo, що спеціалізується на виробництві різноманітних еротичних пристроїв. Інженерів цікавило, наскільки виконання роботи впливає на частоту статевих актів у тривалих спілках. Вони опитали 2000 дорослих обох статей про обставини їхнього сексуального життя. Аналіз даних показав, що з кожного працівника свої переваги щодо сексу.

частота інтимного життя

З накопичених знань з’ясувалося, що в середньому 33% фермерів, 21% архітекторів та майже 17% перукарів насолоджуються актом кохання щодня та 7 днів на тиждень.

Згідно з вищезазначеним дослідженням, висновки якого опублікував британський таблоїд Daily Mirror, люди, які працюють у рекламі, а також лікарі, вчителі та юристи, живуть набагато гірше. Вони мають бажання та відповідні умови для еротичних пригод приблизно 2 рази на місяць. За їхнім чесним зізнанням, журналісти явно гірша група, що займається сексом раз на 30 днів. До речі, багато журналістів-чоловіків навіть зізналися, що страждають від заниженої самооцінки через недостатній розмір статевого члена.

«Хоча існує величезна кількість індивідуальних відмінностей, немає жодних сумнівів у тому, що характер роботи, гнучкість робочого часу і загальне середовище, в якому знаходиться людина, мають величезний вплив на її фізичну форму, рівень енергії і, що найбільш важливо, сексуальності цьому великий вплив на їхнє особисте життя».