Правила спальні по фен-шуй

спальні з фен-шуй

Перевірені часом методи розрахунку розкривають невидиму енергетичну схему будівлі по фен-шуй, яка визначається магнітною орієнтацією та часом спорудження. Ці енергетичні комбінації, що повторюються, мають передбачувані наслідки для життя мешканців будівлі. І, як і у всьому житті, у кожній будівлі присутня суміш сприятливих та шкідливих енергетичних комбінацій.
З художньої точки зору декор та меблі можуть використовуватись для створення позитивного потоку. Кімната з незбалансованою енергетикою може вплинути на наше здоров’я, стосунки та фінанси. Ось кілька правил фен-шуй, яким потрібно слідувати при декоруванні спальні у вашому будинку.
Правильне розміщення меблів та аксесуарів є основою створення спальні по фен-шуй. У кожної будівлі є невидима сітка секцій, як у грі «хрестики-нуліки». Сітка креслень фен-шуй ділить внутрішню ширину та глибину на три. Ці лінії енергетичної сітки подібні до невидимих ​​променів, які можуть викликати проблеми зі здоров’ям. А саме в тій частині тіла, яка розділена навпіл між двома частинами енергетичних ґрат.

спальні по фен-шуй


Прибирання у спальні також важливе для гарного фен-шуй. Безлад у спальні не сприяє потоку енергії, навіть якщо всі ваші меблі знаходяться на своїх місцях.
Верхня частина ліжка має бути поруч зі стіною. Це зменшує рух Ці, що сприяє спокійному нічному сну.
Підголів’я має щільно прилягати до стіни. Підлоговий молдинг може створити невеликий поділ, тому намагайтеся присунути ліжко якомога ближче до стіни.
Якщо ваше ліжко не можна присунути до стіни, відчиніть двері на кілька сантиметрів, коли ви лежите в ліжку.
Вибір ліжка також має значення. Каркас із масиву дерева або узголів’я ліжка із міцною оббивкою найкраще підходять для фен-шуй.
Уникайте основних кольорів, особливо червоного, фіолетового, синього та чорного. Вони можуть викликати серйозні проблеми, залежно від енергії фен-шуй простору.
Тому, якщо ви робите косметичний ремонт, пошукайте меблі, постільну білизну та аксесуари нейтрального кольору. Якщо можна змінити лише один елемент кімнати, поміняйте постільну білизну.
У спальні по фен-шуй дзеркал не повинно бути. Оскільки дзеркала відбивають світло, вони роблять енергію спальні дуже активною. Це призводить до затримки засинання після вимкнення світла, тому що ви чекаєте, поки енергія спальні стане спокійнішою.