Огляд серії засобів для волосся ICONIQUE Keratin Repair

ICONIQUE Keratin Repair

Вам подобається гладке пряме волосся, яке лягає так, як вам потрібно, але ваша зачіска більше схожа на суху солому? Ви мучите своє волосся постійним освітленням чи іншими хімічними процедурами? Серія засобів для волосся ICONIQUE Keratin Repair може стати для вас порятунком.

Що саме обіцяє ICONIQUE Keratin Repair?

ICONIQUE Keratin Repair

Серія ICONIQUE Keratin Repair – це порятунок для тих, у кого ламке, сухе, чутливе або пошкоджене волосся.

Активні інгредієнти серії:

  • Гідролізований кератин відновлює волосся, покращує його зовнішній вигляд, надає гладкості та блиску. У той же час він створює на волоссі захисну плівку, яка утримує вологу, завдяки чому волосся залишається еластичним.
  • Symbio quat – катіонний полімер для абсолютно укріпленого, гладкого та блискучого волосся без обтяження.
  • Протеїн шовку серицин – забезпечує тривале зволоження волосся, робить його м’яким та сяючим.

Чому саме кератин?

Він зміцнює волосся: молекули кератину вбираються у волосся і заповнюють прогалини у ньому. Допомагає відновити природний захисний шар волосся зсередини, замінюючи втрачені білки та збільшуючи діаметр кожного волосся. Таким чином волосся стає густішим на вигляд.

Зменшує пошкодження волосся, оскільки витримує дуже високі та низькі температури. Переходи від тепла до холоду не будуть проблемою для волосся, воно стане витривалішим до впливу температур навіть при використанні фенів, плівок та вирівнювачів. Але це не означає, що треба забути про термозахист.

Розгладжує січене волосся, легко вбираючись у нього, забезпечує зволоження, притягуючи вологу. Чудово розгладжує волосся.

Відгуки

ICONIQUE Keratin Repair

Що мені найбільше сподобалося

Насамперед я зраділа, що маю повну серію засобів, які підтримують дію один одного. У мене є шампунь, кондиціонер та маска. Шампунь та бальзам я використовувала за потребою, а маску раз на тиждень.

Переваги

Щоб добре вимити волосся, не потрібно наносити велику кількість шампуню. Хоча в інструкції сказано, що мити голову треба двічі і під час другої миття залишати шампунь на дві хвилини, пляшечки мені вистачило майже на три місяці. Кондиціонер має хорошу кремову консистенцію, не надто густу, тому добре наноситься. Навіть розчісуючи мокре волосся відразу в душі, я відчула, що воно стало більш слухняним.

Після першого використання шампуню і кондиціонера, висушивши голову феном, я була здивована тим, яким красивим і блискучим стало моє волосся, незважаючи на довгі роки освітлення та хімічного завивання. Маску я залишила довше, ніж зазначено в інструкції, проте жодних негативних наслідків від цього я не помітила. Вона добре підготувала моє волосся до нового тижня і доповнила шампунь та кондиціонер.

Недоліки

Шампунь слабо піниться, до чого довелося звикати. Мені подобається безліч піни, тут її не отримаєш.